Aftonbladets Skönhetsredaktörerna

Vi är mycket stolta över den fina recensionen av Treatment Cream som Agneta Elmegård har gjort. Den fick betyg 5 av 5 möjliga!

Läs recensionen

Efter många år med problemhud hittade jag en produkt som faktiskt höll vad den lovade och lite till.
Har mycket lätt för att få acne av många olika anledningar men sedan jag började använda ansiktsoljan täpps inte porerna till längre.. Det känns som att allt skit inifrån ”rensas ut” direkt.. Huden blir så mjuk slät och fin. Denna olja är nyckeln till hela min hudvård och förändrar verkligen på djupet. Bästa bästa produkten som jag rekommenderar
varmt till alla!

Åsa

… och efter det är jag fast. Att äntligen ha en ansiktskräm som inte svider när jag smörjer in mig, en duschtvål som inte gör mig torrare än vad jag är, och en kroppslotion som är helt enastående, detta är guld värt för mig som alltid kämpat med torr och eksemdrabbad hud.

Tina

C skincare, Creamy Lotion, 400 ml, 275 kronor. Vit, lättflytande hudlotion som har en lätt och härlig doft av mandarin. Kommer i en stor praktisk pumpflaska som doserar bra. Lotionen går in väldigt lätt i huden, och ger riktigt bra återfuktning. Toppen för rastlösa torrisar som mina barn, som inte klarar av att stå still tillräckligt länge för att feta krämer ska masseras in. Som handkräm efter tvätt funkar den ok, men som fotkräm känns den lite fattig. Jag testade att smörja in fötterna när jag smorde in resten av kroppen och det gjorde visserligen mina fötter mjukare. En riktigt, riktigt bra vardagslotion för hela familjen.
Betyg: 4

Sofia

Jag har använt den som ensam produkt i vinter och det har faktiskt räckt bra, även till min fuktfattiga hud. Jag tycker nog att den är lite för tung för dagligt bruk annat än om man ska vara utomhus länge i kallt väder, eller om man är en riktig torris. Oljan doftar inte så mycket, kanske lite grann som en mycket lätt och fräsch olivolja med lite inslag av lavendel. Huden är mjuk och återfuktad på morgonen. För 215 kronor är det en prisvärd och trevlig bruksolja. Extra plus för att den är tillverkad i Sverige.

Andrea

Härom kvällen kände jag att det började dra igång igen! Ena ögonlocket var svullet o kliade o hade sån där typiskt eksemtorr o fjällande hud! Då kom jag på att Ellies eksem försvann efter 1-2 insmörjningar med creamy lotion från C skincare! Tänkte att det är värt ett försök!

Skriver detta enbart för att det verkligen fungerar!! Jag har ingen personlig vinning i detta annat än tillfredsställelsen att hjälpa andra med sina eksem! ❤

Morgonen efter var eksemet som bortblåst!

Camilla

Mina väninnor undrade om jag hade gjort något särskilt med ansiktet eftersom huden såg så slät och välmående ut! Det enda jag gjort är att smörja mig morgon och kväll med C skincare Boosting Face Oil!

Kajsa

Kan varmt rekommendera produkterna C skincare för de tål t.o.m mina blä eksem som är envisas på jorden. Superduper nöjd är jag!

Agnes

För ca en månad sedan började jag försöket med att smörja mina ultratorra fötter med C skincare. Innan har jag handlat en ganska dyr fotkräm som är framtagen för diabetiker, och den funkade bättre än andra jag har testat och jag slapp vissa torrsprickor, men inte alla. Jag ville inte byta. Och jag ville inte lyssna. Men en inre röst talade till mig att testa Creamy Lotion och ja även för mina knastorra fötter funkar C skincare! Jag slipper köpa dyra krämer och kan använda en produkt jag ju annars har älskat sedan den kom. Ett par gångar i veckan får man lyxa till det lite extra och skrubba med Sugar Scrub först. Christel, fortsätt kämpa dig fram i världen med dina fantastiska produkter!

Mette

Ikväll använde jag Creamy Lotion med den nya doften för första gången. Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag ÄLSKAR den! ???? Så fräsch!

Malin

Jag har använt den ungefär 2 gg i veckan. Jag älskar doften som är riktigt härligt söt och som tilltalar mig mycket. Den innehåller rapsolja och kakaosmör som gör min hud supermjuk medan sockerkornen ger en mild men effektiv skrubb. Den återfuktar så pass bra att jag inte känner något behov för en efterföljande kroppslotion.

Nina utnämnde den t.o.m som ”Bästa Bodyskrubb 2013” med motiveringen;
”Den jag gillat mest är Sockerskubben från C skincare som är härligt rivig utan att irritera för mycket och som doftar gott och lämnar min hud bebismjuk. Jag gillar inte skrubbar med sand och skal av olika slag då de irriterar min hud så för mig är det här en perfekt skrubb. Snäll, dryg och doftar gott vilket är allt jag önskar.”

Nina

Testade just den nya bodylotionen med en alldeles underbar doft, den satt fint efter sugarscrub och all over wash Den doftar lätt och härligt, så jag hoppar över parfymen idag Givetvis är bästa ansiktsoljan insmord också! Och fastän jag är hemma och är sjuk, känner jag mig som en ny människa! Tack Christel för att du gör så underbara produkter

Jill

Ansiktstvätten underbart löddrande och rengörande helt utan att svida i ögonen. Kvällsrutinen blir lyxig och doften påminner om renhet och spa… Med tanke på de tusentals kronor jag lagt ner på dyra märken utan några anmärkningsvärda resultat så är jag djupt tacksam över att ha funnit C skincare som är så prisvärt, ekologiskt och välgörande för både kropp och själ!”

Åsa